Прословутата поморийска Дамаджан вечеринка

По стара поморийска традиция и тази година ще се проведе прословутата Дамаджан вечеринка. Трудолюбивата поморийска театрална дружинка организира специално за вас този прекрасен празник. Вълшебен повод за съграждани да се съберат на едно място и да се забавляват заедно!

Благодарение на тази малка и задружна група хора, всички ние можем да се насладим на един от най-прекрасните поморийски празници, да се сближим и да си прекараме една чудесна вечер. Затова пригответе дамаджаните си с вино, донесете си доброто настроение и се насладете на вълшебното шоу, което предстои!

Поради високия интерес кувертите за събитието бяха светкавично разпродадени на най-големите купонджии в Поморие! Догодина побързайте и подсигурите Вашето място на този незабравим празник!

Очакват ви много забавления, театрални изпълнения и винарски попълнения!

Датата е 10 февруари 2018 г. /събота/ от 20.00 ч. – Интерхотел „Поморие“.

 
aristidova

aristidova

Not much to say. But much to be felt. 🖤

Последни публикации

На чисто

010123 Възможности. За ново начало. Да сме „на чисто“. Да откриваме нови изживявания. Да си позволим повече смелост, повече чувства, повече нови начинания, които душите

Прочетете повече »

Супа от неща

Понякога в забърканото ми ежедневие, което по принцип обичам, щото по дефолт си харесвам живота, се излива цял един бълвоч от мисли, които ме ритат

Прочетете повече »