Jaklin Aristidova

За мен

Коя съм аз и какво правя?

Съвсем накратко – аз съм Жаклин и се занимавам с уеб дизайн и дигитален маркетинг. Паралелно с това развивам собствен бранд: Vulgarista.

През 2018-та година започнах да се обучавам при баща ми, за да се науча да правя сайтове. Благодарение на него, имам основите за работа с WordPress, след това продължих да се самообучавам – основно благодарение на YouTube туториали и всякакви възможни онлайн курсове, които можеха да обогатят знанието и уменията ми. През това време, докато се учих да правя сайтове, съвсем случайно (или пък не) започнах да изпитвам огромен интерес и влечение към дигиталния маркетинг и още едно ново приключение започна. И така, до ден днешен продължавам. Да уча, да търся решения на проблеми, да прибавям нови знания и да пробвам нови неща. Както в уеб дизайна, така и в маркетинга.

Завършила съм с отличие Икономически унивеситет – Варна с бакалавърска степен, специалност Дигитални медии и ПР. Дипломната ми работа за бакалавъра е на тема „Развитие на бранда Vulgarista в дигитална среда“.

Още малко за мен – обожавам котки, имам една малка сладка топка косми, осиновена от приют за животни. Дойде с името Ния, сега в допълнение ѝ викаме и Потат. Считам себе си за нещо като меме мастър, не минава ден, в който да не допълвам и тази част от знанията си. Изненадващо полезни са за реклами между другото. Танцувам от малка и това е най-голямата ми страст, която ми помага да се откъсна от ежедневните задачи и да се презаредя. И понякога пиша – както може да се види в този странен блог. И последно, но не на последно място – официалната ми фамилия е Георгиева, но в родния ми град всички ни знаят като Аристидови.

Диплома

Сертификати

aristidova

aristidova

Not much to say. But much to be felt. 🖤

Последни публикации

На чисто

010123 Възможности. За ново начало. Да сме „на чисто“. Да откриваме нови изживявания. Да си позволим повече смелост, повече чувства, повече нови начинания, които душите

Прочетете повече »

Супа от неща

Понякога в забърканото ми ежедневие, което по принцип обичам, щото по дефолт си харесвам живота, се излива цял един бълвоч от мисли, които ме ритат

Прочетете повече »