Някой някъде обича някого.

Вечер. Не съм в особено добро настроение, накуцвам леко от болки в крака, изтощена съм и просто искам да се прибера и да легна. Вървим с приятеля ми към магазина за последни покупки преди официално да се пъхна в пижамата си и да сложа край на деня. И в този момент, докато съм умислена и отнесена някъде там в облаците, той ме побутва и ми посочва нещо.
Огромно парче плат с надпис „I ❤ YOU“, окачено между две дървета на главна бургаска улица. Замислям се за миг как изобщо е възможно да не съм го видяла, та това нещо е огромно. Би ми изкарало очите, но бях прекалено вглъбена, за да обърна внимание и да забележа. Замислям се отново. Какъв е бил разговорът?
-Ей, погледни през прозореца! – подмята ми той.
Даааа… сигурно е било нещо подобно. Добра идея, съвършено изпълнение. Някой някъде обича някого. Със сигурност е тук и наблизо. Все пак сме точно пред гигантските букви на бялото платно.
През деня ни има безброй ситуации, които ще ни изкарат извън строя и ще ни умислят безкрайно. На всеки се случва, неизбежно е. Важното е да не забравяме обаче, че освен нашите мисли и настроения, покрай нас има един огромен, шарен, красив, изпълнен с любов свят. Огледайте се и намерете вашият гигантски надпис „I love you“. Някой някъде обича някого.
А някой някъде наблизо обича теб. ❤

 

aristidova

aristidova

Not much to say. But much to be felt. 🖤

Последни публикации

На чисто

010123 Възможности. За ново начало. Да сме „на чисто“. Да откриваме нови изживявания. Да си позволим повече смелост, повече чувства, повече нови начинания, които душите

Прочетете повече »

Супа от неща

Понякога в забърканото ми ежедневие, което по принцип обичам, щото по дефолт си харесвам живота, се излива цял един бълвоч от мисли, които ме ритат

Прочетете повече »